skip to Main Content
Kids Soccer Blur

Tag på en anderledes ferie fyldt med sport og oplevelser for livet


Har du brug for at komme en tur sydpå ned til varmen, men drømmer du om en aktiv og anderledes ferie, som ikke ligner alle de andre ferier, du har været på med din familie? Hvorfor ikke melde dig selv og dit lokale fodboldhold til Verona Cup og så tage hele familien med til at heppe? Verona Cup finder sted hvert eneste år, og det er en populær fodboldturnering for drenge og piger i alderen mellem 9 og 18 år. Det er underordnet, hvor god man er til at spille fodbold, da det primært handler om at deltage, være sammen med sit hold samt at have det sjovt. En anden fordel er desuden, at man får muligheden for at møde og snakke med en masse jævnaldrende fra andre lande, såsom Polen, Italien, Finland, Bulgarien osv., og det vil således blive en utrolig sjov og anderledes oplevelse, som du vil huske resten af dit liv, og hvor du desuden vil få rørt dig en hel masse. Lyder dette som noget for dig, eller ønsker du blot at få mere information, så find fodboldturnering her.

Meget mere end bare fodbold

Verona Cup er meget mere end blot sved på panden og det at løbe i flere timer efter en fodbold. Det handler allermest om, at du får dit livs bedste oplevelse, og netop derfor vil der også være et hav af andre sjove aktiviteter, som du kan opleve sammen med din familie og venner uden for banen. Du kan eksempelvis se de mange spektakulære underholdningsshow, som foregår hver eneste aften, hvor der vil være forskellige underholdende indslag med kendte danskere, og herudover kan du også opleve den helt store afslutningsfest med DJ samt det flotte festfyrværkeri under åbningsceremonien. Du vil altså med garanti få nok at give dig til, og det er derfor bare om at få dig meldt til sammen med dit hold.

Sørg for at din forsikring dækker, såfremt uheldet skulle være ude

Når man er til en stor fodboldturnering i udlandet sammen med tusindvis af andre børn og unge, kan det naturligvis ikke undgås, at en eller anden kan komme til skade. Det er derfor utroligt vigtigt, at du sørger for at have styr på din ulykkesforsikring, inden du tager afsted, og du finder det her. Med en ulykkesforsikring behøver du ikke længere at gå og bekymre dig, da du på den måde kan vide dig fuldstændig sikker på, at du er godt dækket ind, såfremt du skulle være så uheldig at komme ud for en ulykke eller blive skadet under en fodboldkamp.

En ulykkesforsikring dækker bl.a. samtlige udgifter, der vil være mht. transporten, så du kan komme hurtigt, sikkert og trygt hjem igen fra Italien til Danmark, uden at du selv eller nogen i din familie behøver at skulle betale for det. Herudover dækker den også eventuelle behandlingsudgifter, indtil det helt præcist vides, hvilke varige mén du vil komme til at få på længere sigt grundet skaden.

Skriv et svar

Back To Top