skip to Main Content
Til S B M Dk

Motion er sundt for kærligheden og parforhold


I mange år har danskerne været bidt af at dyrke motion, og det er kun blevet endnu bedre. Der er rigtig mange gode grunde til at dyrke en masse motion, hvor det vigtigste er for helbredets skyld, selvom mange kun dyrker motion for udseendets skyld. Men hvad mange danskere ikke tænker over er, at det faktisk også er utroligt sundt for kærligheden og parforholdet at dyrke motion. Så hvis du godt kunne tænke dig at der kom gang i gnisten mellem jer igen, kan du starte med at begynde at dyrke en masse motion. Det kræver selvfølgelig også mere romantiske ting til at fyre op under gnisten, som du kan finde mere om på romantiske sider som Romantikguiden og lignede sider. Selv hvis du ikke har en partner, kan det være lettere at finde en ny, hvis du dyrker motion. Læs mere om hvorfor her under.

Godt for humøret

Motion er rigtig godt for både dig selv og dit parforhold på mange områder. Noget af det, der gør motion godt for parforholdet, er dit humør. Så snart du begynder at dyrke motion, vil din krop automatisk også udløse en masse endorfiner. Disse endorfiner er nogle små stoffer i din hjerne, som er med til at gøre dig i godt humør som du kan læse på Sundhedsguiden. Hvis du befinder dig i et parforhold, hvor en af jer ofte er i dårligt humør, vil det også hurtigt gøre den anden person i dårligt humør. Det kan hurtigt komme til at skade jeres parforhold. Hvis du til gengæld begynder at dyrke mere motion, vil du også automatisk blive i bedre humør, som vil smitte af på din partner. På den måde kan I være i godt humør sammen, hvilket vil forstærke jeres kærlighed til hinanden.

Tiltrækningen

Noget andet motion virkelig kan gøre for dig selv og dit parforhold er, at gøre dig i bedre form. Så snart du kommer i bedre form, vil du også automatisk virke langt mere tiltrækkende for det modsatte køn, end du gjorde før. Derfor bliver det langt nemmere for dig at finde en ny partner. Men det kan også gøre, så din nuværende partner finder dig mere tiltrækkende, så det også kan hjælpe på jeres parforhold. Sidst men ikke mindst vil det også hjælpe på din egen selvtillid og dit humør, hvis du kommer i bedre form. Det kan også i sig selv virke utroligt tiltrækkende for det modsatte køn.

Dyrk motion sammen

Noget af det bedste I kan gøre for jeres parforhold er at bruge mere tid sammen. Det gælder inden for en masse forskellige områder. Selvfølgelig betyder det ikke, at I ikke må bruge noget tid alene eller sammen med jeres venner. Men hvis I aldrig rigtig tilbringer tid sammen, vil det kunne skade jeres parforhold utroligt meget. Noget I kan gøre sammen er at dyrke motion. Det kan gøres på mange forskellige måder, hvor I kan hjælpe og støtte hinanden til at blive bedre. Det vil også kunne øge jeres konkurrencegener, så I også kan få en langt sjovere oplevelse. Derfor er det en rigtig god idé for jeres parforhold at begynde at dyrke meget mere motion sammen, hver for sig eller med en kammerat.

Skriv et svar

Back To Top