skip to Main Content
3 Overraskende Ting, Der Giver Motion

3 overraskende ting, der giver motion


Verden i dag har utrolig stort fokus på sundhed og motion. Det er næsten blevet et tabu slet ikke at dyrke nogen form for motion i løbet af ugen. Rigtig mange mennesker bruger tid i fitnesscenteret, i løbeskoene eller med en bold foran sig. Dog er det ikke de anerkendte sportsgrene som fitness, løb, fodbold, tennis osv., der udelukkende kan fungere som motion. Der er rigtig mange ting, der giver motion, uden at man bemærker det. Her i artiklen giver vi dig tre overraskende ting, som rent faktisk sørger for, at du får motion.

Sex

Den første ting, som giver motion, er sex. Nogle vidste allerede dette, men for andre vil det måske komme som en overraskelse. Der er en grund til, at man ofte kommer til at svede under sex. Det hænger nemlig sammen med, at man forbrænder en del kalorier. Du skal altså ikke være ked af, at du ikke lige fik løbet en tur, hvis bare du har været lidt intimt samvær med din partner.

Hvis du gerne vil sætte lidt spark i dit sexliv, kan du altid prøve dig frem med sexlegetøj. Dette er ikke kun en mulighed for dig, der er i et parforhold. Der findes nemlig også masser af muligheder til singler. Er du mand og single, kan du f.eks. investere i en pocket pussy. Læs indlægget på Lovebuddy og find frem til, hvilken pocket pussy du skal købe.

Rengøring

En anden ting, der overraskende nok giver motion, er rengøring. Når du går rundt og svinger kluden og støvsugeren, forbrænder du flere kalorier, end du lige regner med. Rengøring af hele hjemmet kan hurtigt kompensere for en lettere tur i fitness. Når du gør rent, bevæger du dig meget rundt, og har du højt til loftet, vil du også skulle meget op og ned for at få de øverste ting i hjemmet til at være rene. Det er alle disse bevægelser, der gør det sundt at gøre rent.

Shopping og indkøb

Den sidste ting, som vi vil præsentere, er noget, som med stor sandsynlighed vil gøre mange kvinder glade. Det er nemlig shopping og indkøb. Disse to ting er noget, der ofte bliver overset som motion. Dog giver det faktisk rigtig meget motion, da man hele tiden er i bevægelse, når man går rundt og kigger på ting og prøver tøj i et prøverum. En times shopping kan nemt gøre det ud for den halve time, man skal røre sig hver dag som voksen.

Skriv et svar

Back To Top